Πώς να βρείς το σωστό νούμερο στο σουτιέν σου και στο θηλασμό?

Εχει παρατηρηθεί ότι τουλάχιστον το 70% των γυναικών δεν γνωρίζουν το πραγματικό νούμερο στο σουτιέν τους γιατί δεν έχουν ποτέ μετρηθεί. Πολύ περισσότερο στην εγκυμοσύνη και κατά τον θηλασμό όπου το στήθος αλλάζει κατά την διάρκεια της ίδιας μέρας. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλάζει και ο θώρακας λόγω και αύξησης του σωματικού βάρους και της κοιλιάς.

Παρακάτω θα σας εξηγήσουμε τον τρόπο

1.να βρείτε το σωστό νούμερο μέσα σε ένα λεπτό και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μεζούρα.

2. να επιλέξετε σουτιέν θηλασμού σύμφωνα με την δομή σας και το μέγεθος του στήθους σας.

Το νούμερο σουτιέν ορίζεται από δύο ψηφία. Το ένα αφορά το μέγεθος του στήθους (αυτό καθαυτό) και λέγεται διεθνώς Cup και το άλλο το μέγεθος του θώρακά σας.

Θα μπορούσε λοιπόν μία γυναίκα με μεγάλο θώρακα, π.χ. 90 να έχει μικρό στήθος και επιλεγοντας μόνο με βάση το θώρακα να φοράει (για χρόνια) λάθος νούμερο.

Πάρτε λοιπόν μία μεζούρα και ξεκινήστε…

Για να βρείτε το μέγεθος του στήθους σας (CUP).

To CUP είναι ένα γράμμα, A, B, C, D, DD, F, G, H.  Για να βρείτε τo Cup σας, μετρήστε με τη μεζούρα τη διάμετρό σας στο πιο “γεμάτο” σημείο του στήθους σας (θέση a). Στη συνέχεια μετρήστε ακριβώς κάτω απο΄το στήθος σας, (θέση b). Αφαιρέστε από τη μέτρηση στη θέση a, τη μέτρηση στη θέση b, και αντιστοιχίστε τα εκατοστά που θα βρείτε με τα αντίστοιχα στο παρακάτω πινακάκι. Αυτό είναι το Cup σας.

Για να βρείτε το μέγεθος του θώρακά σας (70, 75, 80, 85, 90, 95, 100).

Αυτό είναι πολύ απλό. Μετρήστε τη διάμετρό σας ακριβώς κάτω από το στήθος σας (θέση b). Για εκατοστά στρογγυλοποιήστε στο  πλησιέστερο νούμερο. Δηλαδή αν μετρήσετε 74 εκατοστά το μέγεθός σας είναι 75. Για ίντσες, προσθέστε 4 ίντσες αν η μέτρησή σας είναι μονός αριθμός και 5 ίντσες αν η μέτρησή σας είναι ζυγός αριθμός και αντιστοιχίστε με τον πίνακα δεξιά για να βρείτε το νούμερό σας.

νούμερο σουτιέν

Στη συνέχεια και αφού πλέον γνωρίζετε το σωστό νούμερο σουτιέν για εσάς, δείτε τί σας προτείνουμε από τα σουτιέν θηλασμού και εγκυμοσύνης της Carriwell και επιλέξτε.

Για μεγάλο, βαρύ στήθος:

Το GelWire, η καινοτομία στα σουτιέν θηλασμού. Έχει μια μοναδική, εύπλαστη μπανέλα από ζελέ που συγκρατεί το μεγάλο στήθος και παρέχει στήριξη που δύσκολα θα βρείτε σε άλλο σουτιέν θηλασμού.

Το Δαντελένιο Σουτιέν θηλασμού με λιγότερη ελαστικότητα και καλύτερο κράτημα, δοκιμασμένη λύση εδώ και πολλά χρόνια από την Carriwell.

Για κανονικό στήθος :

To Σουτιέν Θηλασμού Χωρίς Ραφές, best seller εδώ και χρόνια, το πιο εύκολο και βολικό σουτιέν που κυκλοφορεί με διαφορά!

Το Κρουαζέ σουτιέν θηλασμού, απαλό και βαμβακερό, ιδανικό για την πρώτη περίοδο που το στήθος είναι ακόμα πολύ ευαίσθητο.

Για ενίσχυση ή θηλές που διαγράφονται έντονα κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό:

Το Padded σουτιέν θηλασμού θα σας βοηθήσει να μην διαγράφονται οι θηλές που πολλές φορές μεγαλώνουν υπερβολικά, θα μπορείτε να φοράτε ένα στενό μπλουζάκι πολύ πιο άνετα και χωρίς άγχος. Επίσης ιδανικό για της γυναίκες που θέλουν να τονίσουν το στήθος τους.

Επίσης δείτε και τα απαλά σουτιέν που είναι τέλεια και για τον ύπνο αλλά και για να κρατούν σταθερό το επίθεμα τη νύχτα.

Η επιλόγη του κατάλληλου σουτιέν θηλασμού είναι σημαντική, θα σας βοηθήσει πολύ στην διαδικασία και εσείς πρέπει να αισθάνεστε άνετα και σταθερά για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορείτε.

 

Καλούς θηλασμούς!

 

σουτιέν θηλασμού

 

Αφήστε μια απάντηση