Ταυτόχρονος Θηλασμός (τρελές μαμάδες στο κρύο) και moms.gr

Δεν είναι επιβράβευση, είναι ένα υπέροχο πανηγύρι, event, μάζωξη, όπως θέλετε πείτε το, όπου θα μαζευτούν μαμάδες που θηλάζουν τα μωρά τους και θα κάνουν το απλό, το αυτονόητο, το καταπληκτικό! Θα θηλάσουν τα μωρά τους.

Αυτές οι μαμάδες δεν είναι alien, όχι όλες τουλάχιστον, αλλά θέλουν να διαδώσουν το αυτονόητο που για κάποια πολλά χρόνια είχε ξεχαστεί.

Παλιότερα δεν είχα καταλάβει το “big deal” του πράγματος διότι αυτό που θεωρούσα εγώ αυτονόητο δεν ήταν το ίδιο για πάρα πολύ κόσμο. Ήμουν από τις τυχερές που είδα την αδερφή μου και τις φίλες μου να θηλάζουν και έτσι έκανα και εγώ. Αλλά, δυστυχώς, μετά από 6 χρόνια που ασχολούμαι με το θέμα και γνωρίζοντας πια σχεδόν χιλιάδες μαμάδες, διαπίστωσα ότι δεν ήταν όλες τόσο τυχερές ώστε να εξοικειωθούν με τον θηλασμό και να ακολουθήσουν το αυτονόητο.
Γι’αυτό στο moms.gr σας κάνουμε δωράκια: Ένα μεγάλο και πολλά μικρά!
Αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλά να μας στείλετε μια φώτο σας όταν θηλάζετε (φυσικά και δεν χρειάζεται να φαίνεται το μωρό ή το στήθος αν δεν θέλετε… ρίξτε κάτι επάνω σας θα κάνει και κρύο!) και να μπείτε στην κλήρωση για μια μεγάααλη τσάντα αλλαξιέρα από την Minene, ενώ όλες θα κερδίσετε από ένα πανέμορφο βραχιολάκι proud mama γιατί είστε και περήφανη και μαμά!

Στείλτε τις φωτογραφίες σας στο [email protected] ή ανεβάστε τις στο facebook στη σελίδα μας. Όλες οι φωτογραφίες θα μπουν σε ένα άλμπουμ στο facebook και την Κυριακή 8/11 θα κάνουμε την κλήρωση. Μην ξεχάσετε να μας βάλετε όνομα και τηλέφωνο αν τις στείλετε με e-mail.  Στόχος μας είναι να έχουμε πολλές πολλές φωτογραφίες μαμάδων που θηλάζουν.
Επίσης για την εβδομάδα θηλασμού κάνουμε έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα Carriwell αρκεί στην παραγγελία σας στο πεδίο κουπόνι να γράψετε breastisbest.
Και του χρόνου ακόμη περισσότερες μαμάδες!

(αν μας διέφυγε καμία να μας πείτε) Επίσης την αρίθμηση για την κλήρωση την ξεκινήσαμε από το 70 χωρίς κανένα προφανή λόγο. http://www.moms.gr/breastfeeding-nov16/

Posted by moms.gr on Wednesday, November 4, 2015

Αφήστε μια απάντηση