Και εγένετο το moms.gr…

To moms.gr είναι το ετεροθαλές αδελφάκι του mariaevita.gr (από την πλευρά της Μαρίας) που μετά από 5 χρόνια προχωράει, εξελίσσεται και αναδημιουργείται σε ένα e-shop που θα έχει κέντρο την μαμά .

Είμαστε εδώ λοιπόν να βοηθήσουμε και να εξυπηρετήσουμε την μαμά από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και για πάντα. Το έχουμε ξανακάνει και μας αρέσει! Συνολικά και εγώ (Μαρία) και οι άλλες δύο moms έχουμε εξυπηρετήσει με πολύ καλή χημεία πάνω από 10.000 νέες μαμάδες και έχουν να πουν τα καλύτερα!

Τα προϊόντα που σας προτείνουμε είναι άρτια ποιοτικά, ξέρουμε πως δουλεύουν και ξέρουμε και ποια ανάγκη θα σας καλύψουν . Θέλουμε την επικοινωνία, το feedback και τις απόψεις σας και είμαστε πάντα διαθέσιμες να ακούσουμε.

Συγκυριακά μας προέκυψε να κάνουμε την έναρξή μας στη ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ οπότε θα είναι και τα επίσημα γενέθλια μας , γι’αυτό από το Σάββατο το βράδυ στις 9  και μέχρι την παρασκευή 22/5 σας δίνουμε ένα κουπόνι 10€ σε όλες τις  εορτάζουσες μαμάδες, για παραγγελίες άνω των 35 ευρώ,  απλά βάλτε τον κωδικό momsgift10 στο καλάθι των αγορών και αυτόματα θα σας αφαιρεθούν 10 € από το λογαριασμό σας σε αυτή την παραγγελία.

Ευχαριστούμε πολύ!

Μαρία, Χριστίνα, Τάνια.

Και εγένετο το moms.gr... 5

Αφήστε μια απάντηση