Τί δώρο να κάνω σε μια έγκυο;

Μα φυσικά ένα Proud Mama κουδουνάκι-μενταγιόν εγκυμοσύνης! Το καλύτερο δώρο για την έγκυο.

Και όταν λέμε έγκυο δεν εννοούμε στον 8ο ή στον 9ο μήνα, εννοούμε κυρίως στους πρώτους μήνες όταν δεν έχει ιδέα ακόμα τί συμβαίνει και ότι όλα πάνε καλά.

Ιδίως οι μπαμπάδες, όσο και αν το θέλουν, καλύτερα να αποφύγουν να μπουκάρουν στο σπίτι με ένα καρότσι, ένα ρηλάξ ή μια σχολική τσάντα.

Για ρούχα, ζιπουνάκια, κουβερτούλες κλπ ούτε να το σκέφτεστε!

Όλα τα δώρα που αφορούν στο μωρό δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια και ειδικά τον πρώτο καιρό όταν όλα είναι πιο θολά στο μυαλό της μέλλουσας μανούλας.

Και μετά υπάρχουν και οι προλήψεις που όσο «αστείο» και αν ακούγεται καμία έγκυος δεν χρησιμοποιεί τετράγωνη λογική …

Και εδώ ερχόμαστε εμείς να σας προτείνουμε το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε μία έγκυο για να τη χαλαρώσετε, να την κολακέψετε και για να γιορτάσετε τους 9 μήνες που θα περιμένει μέχρι να συμβεί το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής της.

 Τα μενταγιόν εγκυμοσύνης!

Ίσως το μοναδικό αντικείμενο που έχει να κάνει με την ίδια και την κατάστασή της και όχι μόνο με το μωρό. Ο ήχος του που είναι μεν ανεπαίσθητος όταν απλώς το φοράει θα είναι απολύτως χαλαρωτικός όταν θα επιδιώκει να τον ακούει.

Θα είναι ένα κόσμημα που θα την κάνει χαρούμενη γιατί θα προβάλλει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο της ζωής της, θα είναι για εκείνη και όχι για το μωρό.

 

Μέχρι τότε εμπιστευτείτε μας και χαρίστε στην γυναίκα, στη φίλη ή και στον εαυτό σας ένα ProudMaΜa μενταγιόν.

μενταγιόν εγκυμοσύνης κουδουνάκι

Αφήστε μια απάντηση